Reserves

Allotjament

38,00 
Estades dirigides a parelles, famílies, grups d’amics, entitats esportives o culturals en diferents formats: nit i esmorzar, mitja pensió, pensió completa, cap de setmana, etc.

Colònies escolars o de lleure

26,00 
Estades dirigides a infants i joves provinents d’escoles, esplais, caus o entitats esportives o culturals. Requisit mínim de contractació: mitja pensió (sopar, dormir i esmorzar). Descomptes per a grups de 30 o més persones i també per a reserves de 3 nits o més. En aquesta opció no s’inclou roba de llit ni tovalloles, només baixera i coixí amb coixinera. Els clients, porten el seu sac de dormir.
Packs familiars a la Casa d’espiritualitat i colònies Pare Coll

Grups Familiars

38,00 
Estades per a grups familiars formats per adults i nens, amb descomptes en funció del nombre de dies d’allotjament i el nombre d’allotjats. Reserva de pensió mínima de dormir i esmorzar. Grup mínim de 12 persones No comptabilitzar els menors de 2 anys, ja que tenen l’estada gratuïta (En el cas de ser famílies on tots o gairebé tots els components són adults cal fer la reserva a través del producte: Allotjament)

Tallers i activitats per grups

Oferim diferent tipus d’activitats, excursions i tallers dirigits a grups o famílies així com la contractació de serveis, activitats i visites a llocs d’interès natural, cultural i/o històric de la zona.

Organitzem tallers amb elements naturals de l'entorn proper tot desenvolupant els sentits, recuperant coneixements i oficis antics i desenvolupant la nostra creativitat.
Tallers
Gombrèn és un lloc meravellós per realitzar excursions i visitar espais d'interès natural, històric i cultural: muntanyes, fagedes, gorgs, ermites, castell, dolmens, coves... Si ho voleu, us ho organitzem!
Visites i excursions
L'entorn proper conjuntament amb les persones i entitats que en formen part, ens permeten dur a terme diferents tipus d'activitats lúdiques i esportives: escalada, raquetes, parc d'aventures, piscina, excursions, etc. Consulteu-nos!
Activitats lúdiques i esportives
Pertanys a FEDAC o a la comunitat Dominiques?
Accedeix amb el teu compte si ets una escola FEDAC, un mestre o membre de la congregació.
Accedeix amb el teu compte si ets una escola FEDAC, un mestre o membre de la congregació.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website